Contemporary Tranquility

Creating spaces that make connections between the indoors and out, while making the most of the panoramic lake views and lush landscape that surround were two key goals of this seasonal home’s design.  Central entrance into the residence brings you to an open dining and lounge space, with natural light flooding in through rooftop skylights.  Soaring ceilings and subdued color palettes give the adjacent kitchen and living room an airy and expansive feeling, while the large, sliding glass doors and picture windows bring the warmth of the outdoors in.  The family room, located in one of the two zinc-clad connector spaces, offers a more intimate lounge area and leads into the master suite wing, complete with vaulted ceilings and sleek lines.  Three additional guest suites can be found in the opposite wing of the home, providing ideally separate living spaces for a multi-generational family.